A new world of steel

De meest complexe en geavanceerde staalconstructies ter wereld bevinden zich op zee. De grote economische belangen in de offshore industrie vragen om uiterst betrouwbare installaties. Hoogwaardige materialen en specialistische lastechnieken zijn nodig om constructies te kunnen bouwen die onder de meest extreme omstandigheden blijven functioneren en veilig te gebruiken zijn.

Al generaties lang zijn dit de uitdagingen die ons inspireren het beste uit onszelf te halen. Bij Hollandia Offshore BV zien we het hoogste kwaliteitsniveau als de standaard. Dankzij onze specialistische kennis en ervaring kunnen we grenzen verleggen in de offshore staalbouw. We beschikken over de best mogelijke technologie en productiefacilliteiten die gelegen zijn aan een open waterverbinding met zee.

We bouwen grote en complexe offshore installaties, maar we kunnen ook onze opdrachtgever ontzorgen door verantwoordelijkheid te nemen voor het gehele proces, van ontwerp tot en met het testen en in gebruik nemen op locatie. 

Staalbouw in optima forma

Onze constructies worden steeds duurzamer en geavanceerder. Omdat we voortdurend investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers, technologie en productiefaciliteiten, groeit onze kennis en ervaring én groeien de mogelijkheden om grensverleggende oplossingen te bieden voor de uitdagingen van morgen.

Om op topniveau te kunnen presteren, stellen we de hoogste eisen aan onszelf en onze werkprocessen. Hollandia Offshore BV loopt voorop in het lassen van hoge sterkte staal en beschikt over uitgebreide ervaring in het lassen van complexe lasnaden. We beschikken over faciliteiten voor het ontwerpen en bouwen van grote constructies onder gecontroleerde omstandigheden. Vanuit de historie beschikt Hollandia Offshore over de kennis van de assemblage en montage van complexe werktuigbouwkundige machinerie.

Onze opdrachtgevers kunnen erop vertrouwen dat onze constructies zelfs onder de meest barre omstandigheden optimaal blijven presteren en veilig te gebruiken zijn door hun personeel. Dat dwingt ons elke dag weer het uiterste te leveren in onze disciplines: ontwerp, engineering, inkoop, projectmanagement, fabricage en conservering. Vanwege de hoge tijdsdruk en grote economische belangen van offshore installaties, gebruikt Hollandia Offshore BV de modernste methoden voor het beheersen van de planning, kosten, kwaliteit en informatie.

Wij leveren onze diensten in samenwerking met een breed scala aan bewezen onderaannemers op het gebied van engineering, staalvoorbewerking, machinaal bewerken en conserveren. Dit stelt ons in staat om te werken met de meest moderne technieken en in te springen op alle wensen van de opdrachtgever. Het managementsysteem dat we hiervoor gebruiken voldoet aan alle gebruikelijke standaarden zoals bijvoorbeeld ISO 9001:2008 en ISO 14001.


Olie & Gas

Voor onze klanten in de olie-en gasindustrie bieden we een breed scala aan diensten, waarbij we verantwoordelijkheid nemen voor het gehele project, van ontwerp tot installatie. Naast het bouwen van platforms en jackets zijn wij gespecialiseerd in de bouw van sub-sea structures voor productie van olie en gas. Om de hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen, worden onze constructies gefabriceerd en geconserveerd in geconditioneerde hallen.


Windenergie

Er is een groeiende behoefte aan duurzame alternatieven voor fossiele brandstoffen. Daarom zetten we onze kennis en ervaring in voor de ontwikkeling van constructies in de offshore windenergie. Hollandia is een bewezen EPIC contractor voor transformator stations bij offshore windparken.


Offshore Equipment

Dankzij onze kennis en ervaring in het werken met hoogwaardig staal, kunnen we cruciale onderdelen voor offshore-werkschepen ontwerpen en construeren. Dit omvat onderdelen voor heavy-lift kranen, stingers, J-lay towers, fixatie systemen en carousels voor installatie van sub-sea kabels en flexibele pijp. Op basis van integrale projectverantwoording leveren we constructies die onovertroffen zijn in kwaliteit en betrouwbaarheid.