Home Corporate - Hollandia

Building together
A new world of steel

Sinds 1928 levert Hollandia een bijdrage aan de evolutie van de Europese staalbouw. De ontwikkeling van ons vakmanschap gaat hand in hand met de wijze waarop staal wordt toegepast. Onze kennis van staal groeit door het verleggen van grenzen en door te investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers en technologie. We bouwen nu hoger, groter en complexer dan ooit tevoren. We leren de constructieve eigenschappen van staal steeds optimaler te benutten, zodat staalconstructies in de toekomst nog geavanceerder en duurzamer kunnen worden. Met elkaar bouwen we aan een nieuwe wereld van staal.

Onze activiteiten

Infra
Infra

Onderscheidend door Kennis & Kunde. Hollandia Infra ontwerpt en realiseert complexe en innovatieve staalbouwkundige (water)werken zoals bruggen, sluizen, stuwen, (stormvloed)keringen en specials.

Services
Services

Infrastructuur in betrouwbare conditie: Hollandia Services is een expert in Inspectie & Onderhoud en Renovatie van beweegbare bruggen, sluizen en keringen op het gebied van Staalconstructies, WTB, E&I en Hydrauliek.

Systems
Systems

Hollandia Systems fabriceert zeer hoogwaardige installaties, apparaten, modules, (druk)vaten, leidingsystemen en constructies voor o.a. de Procesindustrie, de (Petro)chemie, en de On- & Offshore markten.

Structures
Structures

Staalconstructie op het hoogste niveau. Hollandia Structures maakt innovatieve staalconstructies voor de bijzondere Utiliteitsbouw, Hoogbouw, (Petro)chemie en Bagagesystemen. Gespecialiseerd in complexe, uitdagende projecten op het snijvlak van technologie, uitvoering, logistiek en projectmanagement.

Industrial
Industrial

Hollandia Industrial. Montage van industriële en infrastructurele installaties met name daar waar specifieke kwaliteits- en veiligheidseisen gelden: Binnen de Petrochemie, Hoogbouw, Offshore en Inframarkt.

UK
UK

A safe world of steel. Onze overzeese Hollandia vestiging voert inspecties, onderhoud en renovaties uit aan complexe staalconstructies in het Verenigd Koninkrijk.

Projecten

Haringvlietbrug

Bekijk dit project

Hollandia Infra

British Airways i360 in Brighton

Bekijk dit project

Hollandia Infra/U.K.

Brug Den Ophef in Tilburg

Bekijk dit project

Hollandia Services

Steyl Maashoek

Bekijk dit project

Hollandia Infra

Pedestal Gangway

Bekijk dit project

Hollandia Systems

Biobrandstoffen fabriek Shell

Bekijk dit project

Hollandia Structures

Calandbrug

Bekijk dit project

Hollandia Services

Kiltunnel tolplein

Bekijk dit project

Hollandia Industrial

Onze geïntegreerde aanpak

Opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor de realisatie van een brede range aan staalconstructies en hightech systemen. Gedurende ons 90-jarig bestaan hebben wij zeer veel ervaring opgedaan met het ontwikkelen van complexe staalconstructies. Deze ervaring vertaalt zich naar een geïntegreerde werkwijze. Of wij nu opdrachten uitvoeren als hoofdaannemer, partner of onderaannemer, ontzorging van het gehele proces staat bij ons centraal.

Advies

Design & Engineering

Fabricage & Assemblage

Stralen & Conserveren

Logistiek & Transport

Montage

Inspectie & Onderhoud

Renovatie

Werken bij Hollandia